Gevelreiniging

Tijd voor schone gevels

Bent u de trotse eigenaar van een mooi pand en is het alweer een tijd geleden dat u voor het laatst een gevelreiniging heeft laten doen? Dat is geen probleem voor SamLeijen Voegwerken. Wij zorgen ervoor dat uw gevel weer gaat stralen. Met de juiste technieken verwijderen wij het vuil dat zich over de tijd heeft opgestapeld. Dan ziet uw pand er weer als nieuw uit! Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

De soorten vervuiling van uw gevel

Gevels kunnen verschillende soorten van vervuiling hebben. Wij kunnen voor u gevels reinigen die organisch vervuild zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag. Maar ook gevels waar graffiti op is gespoten. Vandalistische graffiti geeft u huis een vervelend uiterlijk, gelukkig is dit dankzij de gevelreiniging van SamLeijen Voegwerken goed te verwijderen.

Gevelreiniging SamLeijen Voegwerk

De technieken van gevelreiniging

Voor het reinigen van gevels beschikken we over 3 technieken: stoomcleanen, chemisch reinigen en stralen. Afhankelijk van uw type gevel kiezen wij de meest passende techniek uit. Wij stemmen de reinigingstechniek haarfijn op uw situatie af. Dit voorkomt schade aan uw gevel en zorgt voor een optimaal, langdurig gereinigde gevel. Uw pand zal enorm opfrissen waardoor de uitstraling, waarde en woongenot toeneemt.

Wat veroorzaakt verwering van de gevel

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dus wat veroorzaakt de vervuiling van de gevel nu precies? Zoals alle bouwmaterialen op de wereld, worden ook gevels blootgesteld aan de elementen. Regen, wind en zon hebben invloed op de buitenkant van uw pand. Als eigenaar is het aan u om te besluiten wanneer u ingrijpt. Afhankelijk van het materiaal en uw woonplaats wordt aangeraden om minstens eens in de tien jaar uw gevel te laten reinigen door professionals. Hoe vaker u de gevelreiniging laat uitvoeren, hoe beter de conditie van uw gevels.

Veel voordeel bij SamLeijen Voegwerken

U wilt natuurlijk dat uw gevels er weer keurig uitzien. Daarom kiest u het beste voor SamLeijen Voegwerken. Dan bent u niet alleen verzekerd van een uitstekend eindresultaat, maar ook van:

  • Altijd top service
  • Behulpzaam en betrouwbaar
  • Goede bereikbaarheid
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Erkend leerbedrijf
  • Brede dienstverlening voor elke klus
  • Echt vakwerk van hoge kwaliteit

Gevelreiniging SamLeijen Voegwerken

Meer weten over gevelreiniging?

Zoekt u een ervaren bedrijf dat op een professionele manier gevelreiniging uitvoert? Of zoekt u een specialist voor snij en voegwerk, gevelrenovatie of impregneren en hydroforen? Neem dan contact op met SamLeijen Voegwerken. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor uitstekende gevelreiniging gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

    x