Gevelrenovatie Amsterdam

Schone gevels in Amsterdam

Woont u al een tijd in uw woning in Amsterdam en bent u van plan om de gevels te laten renoveren? Schakel dan de hulp van SamLeijen Voegwerken in. U kunt bij ons terecht voor gevelreiniging, gevelrenovatie, impregneren, hydroforen of snij en voegwerk in Amsterdam. Door uw gevel van tijd tot tijd te laten onderhouden, voorkomt u vochtproblemen in huis. Huur nu SamLeijen Voegwerken in voor uw woning of pand in Amsterdam voor een stralend eindresultaat!

Gevelreiniging in Amsterdam

Gevels hebben verschillende vormen van vervuiling. Wij reinigen organische vervuiling, zoals groene, witte en zwarte aanslag, maar ook vervuiling zoals graffiti van uw gevel. Laat deze aanslag op tijd verwijderen, zodat uw huis hier niet onder lijdt. Een schone gevel laat uw woning weer stralen!

Gevelrenovatie Amsterdam

Snij en voegwerk in Amsterdam

Door het voegwerk in de gevel van uw woning in Amsterdam tijdig te laten herstellen, voorkomt u dat uw gevel poreus wordt. Water tast vrijwel de gehele buitenkant van uw woning aan. Daarom is het belangrijk om uw voegwerk te laten controleren op slijtage. Door het voegwerk te laten herstellen, hebben vocht en vorst minder kans om uw muren binnen te dringen.

Verschillende soorten voeg

U heeft bij SamLeijen Voegwerken de keuze uit verschillende soorten voegwerken. U kunt bijvoorbeeld zelf de kleur van uw nieuwe voeg bepalen. Hierbij zijn grijze of lichtgrijze, maar ook een witte of antraciete voeg mogelijk. Afhankelijk van het soort gebouw kunt u kiezen voor:

 • Een doorgestreken voeg
 • Een platvolle voeg
 • Een geborstelde voeg
 • Een snijvoeg

Gevelrenovatie in Amsterdam

Bij grotere beschadigingen aan de gevel is het noodzakelijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. U doet dit door een gevelrenovatie in Amsterdam uit te laten voeren. Wij zorgen ervoor dat uw huis daarna weer beschermd is tegen vocht. Wacht u te lang met het laten renoveren van uw gevels? Dan kunnen er verschillende vochtproblemen ontstaan. Maar vocht in huis tast ook uw immuunsysteem aan. Verder kan het allergieën en astmatische klachten opwekken en zorgen voor eczeem of chronische ontstekingen. Voorkom daarom een te hoog percentage vocht in huis en laat tijdig een gevelrenovatie in Amsterdam uitvoeren.

Gevelrenovatie Amsterdam

Werkzaamheden bij gevelrenovatie Amsterdam

SamLeijen Voegwerken voert de volgende werkzaamheden in Amsterdam uit:

 • Stofarm verwijderen of uithakken van oude voegwerk
 • Stralen en reinigen van uw gevel
 • Voegen van de gevel
 • Impregneren van de gevel
 • Het verhelpen van alle schade veroorzakende problemen

Impregneren en hydroforen in Amsterdam

Wilt u uw gevel goed beschermen tegen vocht en vorst? Laat dan uw gevel in Amsterdam dan impregneren of hydroforen. Door deze technieken toe te passen, kan er geen vocht in de muren trekken. Impregneren betekent letterlijk het doordringen van een materiaal met een andere stof. Er zijn twee technieken die toegepast kunnen worden. Bij de eerste techniek wordt er gebruik gemaakt van impregneermiddel op waterbasis of op basis van oplosmiddelen. Bij de andere techniek wordt een impregneercreme gebruikt. Deze wordt met een kwast aangebracht op kozijnen en trekt diep in het materiaal. Over het algemeen wordt impregneermiddel op waterbasis het meest toegepast.

Vuil, algen, mos en vochtschade

Door uw muren te laten impregneren of hydroforen in Amsterdam zijn deze jarenlang beschermd tegen doorslaand vocht, weersinvloeden en vervuiling. Deze techniek wordt ook ingezet wanneer uw gevels verontreinigd zijn met mossen en algen. Met als belangrijkste doel om uw gevel te beschermen tegen vocht en vorst.

Snijvoegwerk Amsterdam

Oorzaken van verwering van de gevel

Wat veroorzaakt de verwering en vervuiling van een gevel? Zoals alle bouwmaterialen, hebben ook gevels last van de weerselementen. Regen, wind en zon zijn hier een paar voorbeelden van. Wanneer uw gevel beschadigd is, trekt de regen in de muren. Wind neemt vuil met zich meer en zorgt voor corrosie. De zon laat de algen en mos op uw gevels groeien en zorgt voor eventuele uitdroging. Laat ten minste eens in de tien jaar uw gevels goed reinigen door SamLeijen Voegwerken. Hoe vaker u de gevelreiniging in Amsterdam laat uitvoeren, des te minder uw woning verouderd.

Veel voordeel bij SamLeijen Voegwerken

Wilt u dat de gevel van uw woning er weer keurig bij staat? Dan kunt u het beste SamLeijen Voegwerken inhuren. Dan bent u niet alleen verzekerd van een uitstekend eindresultaat, maar ook van:

 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Goede bereikbaarheid
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Altijd top service
 • Erkend leerbedrijf

Gevelrenovatie Amsterdam

Meer weten over SamLeijen Voegwerken in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in de diensten van SamLeijen Voegwerken in Amsterdam? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor gevelreiniging en gevelrenovatie in Amsterdam gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x