Snij en Voegwerk

Snij en voegwerk van huis herstellen

Bent u de eigenaar van een ouder huis en is uw voegwerk toe aan vervanging of herstel? Dan bent u bij SamLeijen Voegwerken aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw woning van binnen droog blijft door het snij en voegwerk te herstellen. Wij bieden diverse soorten voegwerken aan. Met het juiste snij en voegwerk, zorgt u ervoor dat uw woning of pand er weer zo goed als nieuw uitziet en dat het van binnen droog blijft. Voor meer informatie of een offerte neemt u contact op.

Beschadigd voegwerk en vochtproblemen

Een goede voeg houdt water tegen. Daarom is het van belang dat u van tijd tot tijd controleert of uw voegwerk nog in orde is. Neemt u beschadigingen waar? Dan is het verstandig om SamLeijen Voegwerken in te huren. Beschadigd voegwerk kan namelijk geen water tegenhouden en kan voor vochtproblemen in huis zorgen. Afhankelijk van uw woning of pand en het type muur, moet er dan herstel met passend snij en voegwerk worden uitgevoerd.

Snij- en voegwerk SamLeijen

Doorgestreken voeg en platvolle voeg

U heeft de keuze uit verschillende voegwerken, één hiervan is de doorgestreken voeg. Hierbij wordt de voegspecie nogmaals extra aangedrukt, waardoor een gladde afwerking ontstaat. Dit type voegwerk wordt gebruikt wanneer er strenge eisen voor het huis of het pand zijn. Wilt u graag dat het voegwerk gelijk ligt met de stenen? Dan wordt de platvolle voeg techniek toegepast. Hierbij wordt natte mortel vol gestreken in het metselwerk.

Een geborstelde voeg en snijvoeg

Wilt u een bepaalde structuur in het voegwerk hebben? Dat kan door met een borstel of kam structuur aan te brengen in het voegwerk. Dit geeft het voegwerk een ruwer uiterlijk. Een snijvoeg is een geknipte voeg waardoor een scherpe en mooi opliggende rand ontstaat. Geknipte voegen hebben veel weg van gesneden voegen, bij de voorkant steekt het mortel iets aan de voorkant van de baksteen uit.

Veel voordeel bij SamLeijen Voegwerken

Wilt u dat uw snij en voegwerk er weer keurig uitziet? Dan kunt u het beste voor SamLeijen Voegwerken kiezen. Dan bent u niet alleen verzekerd van een uitstekend eindresultaat, maar ook van:

  • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
  • Brede dienstverlening voor elke klus
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Goede bereikbaarheid
  • Behulpzaam en betrouwbaar
  • Altijd top service
  • Erkend leerbedrijf

Snij- en voegwerken SamLeijen Voegwerk

Meer weten over snij en voegwerk

Zoekt u een ervaren bedrijf dat op een professionele manier snij en voegwerk uitvoert? Of zoekt u een specialist voor gevelreiniging, gevelrenovatie of impregneren en hydroforen? Neem dan contact op met SamLeijen Voegwerken. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor uitstekend snij en voegwerk gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

    x