Gevelrenovatie

Voorkom vervelende situaties met gevelrenovatie

Wanneer uw gevel niet meer in goede staat verkeert, is het noodzakelijk om voor een gevelrenovatie te kiezen. Voor een uitstekend eindresultaat laat u de gevelrenovatie door SamLeijen Voegwerken uitvoeren. Een kapotte gevel kan namelijk voor veel verschillende problemen zorgen. Door de gevel op tijd aan te pakken door middel van een gevelrenovatie, voorkomt u vervelende situaties in huis. Heeft u een vraag of wilt u een offerte? Neem gerust contact op.

Waarom een gevelrenovatie uitvoeren

Tijdens een gevelrenovatie zorgt SamLeijen Voegwerken ervoor dat vervelende situaties voorkomen worden. U voorkomt hiermee onder andere vocht- en schimmelproblemen in huis. Een beschadiging aan uw gevel beschermt uw huis namelijk onvoldoende tegen regen en vorst. Dit zal verergeren naarmate de tijd vordert. Zo loopt het vochtpercentage in huis op en zal de schade toenemen. Dit voorkomt u met een gevelrenovatie door SamLeijen Voegwerken.

Gevelrenovatie SamLeijen Voegwerken

De werkzaamheden van gevelrenovatie

Een beschadiging van uw gevel moet snel worden aangepakt. Voor een goed eindresultaat worden de volgende werkzaamheden door ons uitgevoerd:

 • Stofarm verwijderen/uithakken van oude voegwerk
 • Stralen en reinigen van de gevel
 • Voegen van de gevel
 • Impregneren van de gevel
 • Het verhelpen van alle schade veroorzakende problemen

Wat veroorzaakt gevelschade

Voorkomen is beter dan repareren. Maar wat veroorzaakt gevelschade en hoe kunt u dit voorkomen? Een van de meest voorkomende redenen voor gevelschade is de aanhoudende kou in Nederland. Vorstschade kan voor scheuren en barsten in de muren zorgen. Dit gebeurd wanneer vocht in de muren trekt en vervolgens bij temperaturen onder nul uitzet. Maar ook drastische temperatuurverschillen kunnen voor problemen zorgen. Gevelschade komt het meest voor bij gebouwen gebouwd tussen 1945 en 1980. Woont u in zo’n pand? Laat dan uw muren geregeld checken op beschadigingen.

Veel voordeel bij SamLeijen Voegwerken

Wilt u dat uw gevel er weer keurig uitziet en dat er geen vochtschade in huis veroorzaakt kan worden? Dan kunt u het beste voor SamLeijen Voegwerken kiezen. Dan bent u niet alleen verzekerd van een uitstekend eindresultaat, maar ook van:

 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Erkend leerbedrijf
 • Goede bereikbaarheid
 • Altijd top service
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit

Gevelrenovatie SamLeijen Voegwerken

Meer weten over gevelrenovatie?

Zoekt u een ervaren bedrijf dat op een professionele wijze een gevelrenovatie uit kan voeren? Of zoekt u een specialist voor snij en voegwerk, gevelreiniging of impregneren en hydroforen? Neem dan snel contact op met SamLeijen Voegwerken. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor uitstekende gevelrenovatie gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Snij- en voegwerken

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x