Impregneren/ hydroforen

Bescherm uw muren met impregneren en hydroforen

Bij het impregneren en hydroforen van uw gevel, worden uw muren beschermd met een bepaalde stof die in uw muren wordt gedrongen. Impregneren betekent letterlijk het doordringen van een materiaal met een andere stof. Heeft u veel last van doorslaand vocht in de woning? Dan is het impregneren van uw gevel zelfs noodzakelijk. Impregneren en hydroforen zijn essentieel voor een goed beschermd huis. SamLeijen Voegwerken kan u hierbij helpen. Heeft u een vraag? Of wilt u een offerte? Bel ons!

Vuil, algen, mos en vochtschade

Door uw muren te laten impregneren en hydroforen zijn ze jarenlang beschermd tegen doorslaand vocht, weersinvloeden en vervuiling. Deze techniek wordt ook ingezet bij gevels die zijn verontreinigd met mossen en algen. Dankzij impregneren is uw woning beschermd tegen vuil, algen en mos. Het belangrijkste is dat uw huis wordt beschermd tegen vochtschade.

Impregneren/hydroforen SamLeijen Voegwerken

Wat u met deze technieken kunt voorkomen

Het impregneren van uw muren heeft diverse voordelen. Om deze voordelen overzichtelijk te maken hebben wij een lijst voor u opgesteld:

 • De gevel waterafstotend maken
 • De gevel schimmelwerend maken
 • De buitenmuur brandvertragend maken
 • Beschermd de muur tegen zure regen
 • Eventuele graffiti verwijderen wordt makkelijker

Hoe werkt impregneren

Zoals eerder beschreven wordt er bij het impregneren een beschermlaag op uw gevel gespoten. Deze beschermlaag maakt het voor vocht en schimmel onmogelijk om in de muren te trekken. Tevens is uw muur hierdoor ook brandwerend. Impregneermiddel kan zowel op waterbasis als op basis van oplosmiddelen worden aangebracht. Voor kozijnen kan ook impregneercreme worden gebruikt. Hierbij wordt het middel met een kwast aangebracht, zodat het diep in de kozijnen trekt.

Veel voordeel bij SamLeijen Voegwerken

Wilt u dat uw gevel er weer keurig uitziet en schimmel en vochtschade voorkomen? Dan kunt u het beste voor SamLeijen Voegwerken kiezen. Dan bent u niet alleen verzekerd van een uitstekend resultaat, maar ook van:

 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Altijd top service
 • Erkend leerbedrijf
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Goede bereikbaarheid

Impregneren/hydroforen SamLeijen Voegwerken

Meer weten over impregneren en hydroforen

Zoekt u een ervaren bedrijf dat op een professionele wijze uw muren kan impregneren en hydroforen? Of zoekt u een specialist voor snij en voegwerk, gevelreiniging of gevelrenovatie? Neem dan snel contact op met SamLeijen Voegwerken. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor waterwerende muren, dankzij impregneren en hydroforen, gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Gevelreiniging

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x