Gevelrenovatie Castricum

Pak gevel beschadigingen in Castricum aan

Woont u al een tijd in uw woning in Castricum? Dan is het belangrijk om van tijd tot tijd uw gevels na te lopen op beschadigingen. Wanneer u een beschadiging in de gevel waarneemt is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Huur SamLeijen Voegwerken in om de beschadigingen aan uw gevel te renoveren. Door de beschadigingen tijdig aan te pakken voorkomt u vervelende vochtproblemen in huis. Neem nu snel contact op met SamLeijen Voegwerken, wij zullen ervoor zorgen dat uw gevel weer straalt.

Gevelrenovatie en meer in Castricum

Gevelrenovatie in Castricum is aan te bevelen wanneer u gaten, scheuren of barsten in uw gevel waarneemt. Door deze beschadigingen tijdig aan te pakken zal het vochtpercentage in huis afnemen. Een te hoog vochtpercentage kan voor verschillende gezondheidsklachten zorgen, zoals pijnlijke spieren of gewrichten, astmatische klachten of benauwdheid. Zit uw woning onder de aanslag of graffiti? Geen probleem, met een gevelreiniging in Castricum zorgen wij ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet. En is het voegwerk niet meer mooi? Dan lossen wij dit voor u op. Zo zorgen wij ervoor dat uw gevel niet poreus wordt.

Gevelrenovatie Castricum

Impregneren en hydroforen in Castricum

Een andere oorzaak van een te hoge vochtpercentage in huis kan veroorzaakt worden doordat uw gevel niet voldoende geïmpregneerd of gehydrofobeerd is. Door SamLeijen Voegwerken uw gevel te laten impregneren in Castricum heeft vocht geen kans om in de gevel te trekken. Wanneer vocht in de gevel trekt en het gaat vriezen, dan zet het vocht uit wat voor barsten en scheuren kan zorgen. Wij hanteren twee technieken, bij de eerste techniek wordt impregneermiddel op waterbasis of op basis van oplosmiddelen aangebracht. Bij de tweede techniek wordt impregneercreme met de kwast op uw kozijnen aangebracht, waardoor het materiaal tot diep in de ondergrond doordringt.

Wat SamLeijen Voegwerken voor u kan betekenen

Naast gevelrenovatie, gevelreiniging, impregneren, hydroforen en voegwerk in Castricum kunnen wij nog meer voor u betekenen, namelijk het:

 • Stofarm verwijderen of uithakken van oude voegwerk
 • Stralen en reinigen van uw gevel
 • Voegen van de gevel
 • Impregneren van de gevel
 • Aanpakken van schade veroorzakende problemen

Genieten in Castricum van diverse voordelen

Bij SamLeijen Voegwerken kunt u van verschillende voordelen genieten. Wij hebben onze voordelen voor u op een rij gezet:

 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
 • Brede dienstverlening
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Goede bereikbaarheid
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Altijd top service
 • Erkend leerbedrijf

Gevelreiniging Castricum

Meer weten over SamLeijen Voegwerken in Castricum?

Wilt u graag meer weten over de diensten van SamLeijen Voegwerken in Castricum? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor gevelreiniging en gevelrenovatie in Castricum gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x