Gevelrenovatie Egmond aan zee

Voor een mooie gevel in Egmond aan Zee

Voor een mooie gevel in Egmond aan Zee is het belangrijk dat u van tijd tot tijd de gevel controleert op beschadigingen en aanslag. Wanneer u deze beschadigingen niet op tijd aanpakt kunt u last krijgen van vervelende vochtproblemen in huis. Roep daarom professionele hulp in van SamLeijen Voegwerken. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer prachtig bij staat in Egmond aan Zee.

Gevelrenovatie en impregneren in Egmond aan Zee

Vocht is een groot probleem in huis dat voor verschillende gezondheidsproblemen kan zorgen. Denk hierbij aan pijn in de spieren of gewrichten, astmatische klachten en benauwdheid. Wanneer u beschadigingen in de gevel heeft trekt vocht erin. Daarom is het belangrijk om een gevelrenovatie in Egmond aan Zee uit te laten voeren door SamLeijen Voegwerken. Een andere reden voor een te hoge vochtpercentage in huis komt door onvoldoende geïmpregneerde gevels. Door uw gevel te laten impregneren in Egmond aan Zee maakt vocht geen kans om in de muren te trekken.

Gevelrenovatie Egmond aan Zee

Gevelreiniging en voegwerk in Egmond aan Zee

Merkt u veel aanslag op uw gevels? Laat dit dan verwijderen door middel van gevelreiniging in Egmond aan Zee. Door uw gevels door ons te laten reinigen halen wij zowel witte, zwarte als groene aanslag en graffiti weg. Mocht het voegwerk niet meer mooi zijn, dan renoveren wij dat voor u. Onze overige diensten:

 • Stofarm verwijderen en uithakken van oude voegwerk
 • Stralen en reinigen van uw gevel
 • Voegen van de gevel
 • Impregneren van de gevel
 • Aanpakken van schade veroorzakende problemen

Voorkom aanslag aan uw gevel in Egmond aan Zee

De aanslag op uw gevels wordt veroorzaakt door natuurlijke weersomstandigheden. Denk hierbij aan de invloed van wind, regen en zon. Maar ook grondwater kan een effect hebben op uw muren wanneer deze niet goed zijn behandeld. Laat ons daarom uw gevel goed beschermen, om zo aanslag te voorkomen. Vocht wat in de muren trekt kan namelijk bij temperaturen onder nul uitzetten. Dit resulteert in breuken en scheuren in de gevel.

De voordelen van SamLeijen Voegwerken

Naast onze diensten kunt u bij ons ook genieten van vele voordelen. Wij hebben deze voordelen voor u op een rij gezet:

 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
 • Brede dienstverlening
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Goede bereikbaarheid
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Altijd top service
 • Erkend leerbedrijf

Gevelrenovatie Egmond aan Zee

Meer weten over SamLeijen Voegwerken in Egmond aan Zee?

Wilt u graag meer weten over de diensten van SamLeijen Voegwerken in Egmond aan Zee? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor gevelreiniging en gevelrenovatie in Egmond aan Zee gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x