Gevelrenovatie Heiloo

Laat uw gevels in Heiloo restaureren

Woont u in een mooi huis in Heiloo en kan de gevel wel een opknapbeurt gebruiken? Roep dan de hulp van SamLeijen Voegwerken in. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten waarbij wij uw gevel weer als nieuw restaureren. Onze diensten zijn: gevelrenovatie, gevelreiniging, impregneren, hydroforen en voegwerk in Heiloo. Door de gevel van uw woning te laten restaureren door SamLeijen Voegwerken, ziet uw huis er weer als nieuw uit.

De diensten van SamLeijen Voegwerken

Mocht u bij de maandelijkse controle van uw gevels beschadigen waarnemen? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen. U kunt bij ons terecht voor gevelrenovatie, zodat vocht niet in uw muur kan trekken. Ook bij aanslag of graffiti kunt u bij ons terecht Ook dit verwijderen wij door middel van gevelreiniging in Heiloo. Wilt u graag de muren beter beschermen tegen vocht en vorst? Laat dan uw muren impregneren of hydroforen in Heiloo. Wij herstellen uw voegwerk, zodat een poreuze gevel voorkomen wordt.

Gevelrenovatie Heiloo

Impregneren en hydroforen

Ook kunt u uw gevel tegen vocht beschermen met impregneren of hydroforen in Heiloo. Door deze technieken toe te passen, heeft vocht geen kans om in de muren te trekken. Wanneer uw muren niet geïmpregneerd zijn, kan water in de muren trekken en wanneer het gaat vriezen uitzetten. Dit zorgt vervolgens voor barsten en scheuren in uw muur. Er zijn twee manieren hoe impregneren wordt toegepast: de eerste wordt gedaan door impregneermiddel op waterbasis of op basis van oplosmiddelen toe te passen. De tweede techniek wordt uitgevoerd via een impregneercreme die met een kwast op uw kozijnen wordt gesmeerd. Hierdoor trekt het middel dieper in de ondergrond.

De werkzaamheden in Heiloo

Wilt u graag weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij hebben onze diensten voor u op een rij gezet:

 • Stofarm verwijderen of uithakken van oude voegwerk
 • Stralen en reinigen van uw gevel
 • Voegen van de gevel
 • Impregneren van de gevel
 • Tijdens de renovatie is het van belang dat eerst alle schade veroorzakende problemen worden verholpen

De voordelen bij SamLeijen Voegwerken

Voor het beste eindresultaat huurt u de diensten van SamLeijen Voegwerken in. U bent bij ons niet alleen verzekerd van een uitstekend eindresultaat, maar ook van:

 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Goede bereikbaarheid
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Altijd top service
 • Erkend leerbedrijf

Gevelrenovatie Heiloo

Meer weten over SamLeijen Voegwerken in Heiloo?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van SamLeijen Voegwerken in Heiloo? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor gevelreiniging en gevelrenovatie in Heiloo gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x