Gevelrenovatie Ijmuiden

Laat uw gevel in IJmuiden weer stralen

Bent u de trotse eigenaar van een mooie woning in IJmuiden en kunnen de gevels wel wat onderhoud gebruiken? Huur dan nu SamLeijen Voegwerken in. Wij bieden diverse diensten aan om uw gevels weer helemaal in optimale staat te brengen. U kunt bij ons terecht voor onder andere gevelrenovatie, gevelreiniging, impregneren, hydroforen en voegwerk in IJmuiden. SamLeijen Voegwerken zorgt ervoor dat de gevels van uw woning weer stralen.

Diensten van SamLeijen Voegwerken

Heeft u een beschadiging in uw gevel gezien? Wacht dan niet langer en schakel de professionele diensten van SamLeijen Voegwerken in. Wij zorgen ervoor dat uw gevel via gevelrenovatie in IJmuiden weer vochtwerend is. Heeft u aanslag of graffiti op uw muren? Via een gevelreiniging in IJmuiden zorgen wij ervoor dat deze vuiligheid verwijderd wordt. Of is uw voegwerk niet meer zoals het was? Met onze snij en voegwerk in IJmuiden zorgen wij ervoor dat uw gevel niet poreus wordt.

Gevelrenovatie Ijmuiden

Uw gevel beschermen met impregneren in IJmuiden

Naast gevelrenovatie, gevelreiniging en voegwerk, kunt u ook bij ons terecht voor het impregneren en hydroforen van uw gevel. Met impregneren zorgen wij ervoor dat er geen vocht in uw muren kan trekken. Wanneer uw gevel wel vocht toe laat en het vervolgens gaat vriezen, dan zet het vocht in de gevel uit. Dit resulteert in scheuren en barsten. Het impregneren wordt op twee manieren toegepast. De eerste manier is via impregneermiddel op waterbasis of op basis van oplosmiddelen. Een tweede techniek die wordt toegepast is met impregneercreme en een kwast. Door met een kwast de impregneercreme op uw kozijnen te smeren, trekt het dieper in de ondergrond.

Wat SamLeijen Voegwerken voor u kan betekenen

Wilt u graag meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Wij hebben onze diensten voor u op een rij gezet:

 • Stofarm verwijderen of uithakken van oude voegwerk
 • Stralen en reinigen van uw gevel
 • Voegen van gevel
 • Impregneren van de gevel
 • Het verhelpen van alle schade veroorzakende problemen

De voordelen bij SamLeijen Voegwerken

Voor de beste eindresultaten kunt u het beste onze diensten inhuren, want naast gevelrenovatie, gevelreiniging, impregneren, hydroforen en voegwerk in IJmuiden kunt ook het volgende van ons verwachten:

 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Goede bereikbaarheid
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Altijd top service
 • Erkend leerbedrijf

Gevelrenovatie Ijmuiden

Meer weten over SamLeijen Voegwerken in IJmuiden?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van SamLeijen Voegwerken in IJmuiden? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor gevelreiniging en gevelrenovatie in IJmuiden gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x