Gevelrenovatie Landsmeer

Laat uw gevel in Landsmeer renoveren of reinigen

Voor mooie gevels in Landsmeer neemt u contact op met SamLeijen Voegwerken. Wij zorgen ervoor dat de beschadigingen of aanslag op uw gevel gerenoveerd of gereinigd wordt. U kunt bij ons uit diverse diensten kiezen, waaronder gevelrenovatie, gevelreiniging, voegwerk, impregneren en hydroforen in Landsmeer. Dankzij SamLeijen Voegwerken staat uw gevel er weer prachtig bij.

Gevelrenovatie en impregneren in Landsmeer

Het is belangrijk dat u de gevelrenovatie in Landsmeer tijdig laat uitvoeren. Wanneer u de beschadigingen aan de gevel niet op tijd aanpakt, kunt u last krijgen van vervelende vochtproblemen in huis. Vocht dringt namelijk de beschadigde gevel binnen en sijpelt door in uw woonruimte. Een te hoog vochtpercentage levert mogelijk gezondheidsproblemen op, denk hierbij aan pijn in de gewrichten of spieren, astmatische klachten of benauwdheid. Een andere mogelijkheid van een te hoog vochtpercentage in huis zijn slecht geïmpregneerde gevels. Laat uw gevel impregneren in Landsmeer, zodat vocht niet in de muren kan trekken.

Gevelrenovatie Landsmeer

Voegwerk en gevelreiniging in Landsmeer

Heeft u aanslag op de gevel? Geen zorgen, wij verwijderen zowel witte, groene als zwarte aanslag en graffiti van de muren. Vindt u dat het oude voegwerk zijn beste tijd heeft gehad? Wij zorgen ervoor dat het voegwerk weer straalt. Onze overige diensten:

 • Stofarm verwijderen of uithakken van oude voegwerk
 • Stralen en reinigen van uw gevel
 • Voegen van de gevel
 • Impregneren van de gevel
 • Aanpakken van schade veroorzakende problemen

De oorzaak van aanslag op uw gevel in Landsmeer

Om aanslag te voorkomen is het belangrijk dat u uw gevel goed laat impregneren of hydroforen in Landsmeer. Aanslag ontstaat door regen, wind en zon. Maar wordt ook veroorzaakt door grondwater dat via de bakstenen naar boven trekt. Laat daarom uw gevel goed beschermen door een professioneel bedrijf: SamLeijen Voegwerken!

De voordelen van SamLeijen Voegwerken

U kunt naast onze diensten ook gebruik maken van diverse voordelen. Wij hebben deze voordelen voor u op een rij gezet:

 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
 • Brede dienstverlening
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Goede bereikbaarheid
 • Behulpzaamheid en betrouwbaar
 • Altijd top service
 • Erkend leerbedrijf

Gevelrenovatie Landsmeer

Meer weten over SamLeijen Voegwerken in Landsmeer?

Wilt u graag meer weten over de diensten van SamLeijen Voegwerken in Landsmeer? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor gevelreiniging en gevelrenovatie in Landsmeer gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x