Gevelrenovatie Velserbroek

Laat uw gevel in Velserbroek repareren

Heeft u sinds kort een woning gekocht in Velserbroek en moeten de gevels gerepareerd worden? Huur dan de diensten van SamLeijen Voegwerken in. U kunt bij ons terecht wanneer u beschadigingen zoals scheuren of breuken in uw gevel ziet. Maar ook wanneer uw gevels zijn aangetast door vuiligheid. U kunt bij ons kiezen uit gevelrenovatie, gevelreiniging, impregneren, hydroforen en voegwerk. Voor het beste eindresultaat moet u bij SamLeijen Voegwerken zijn.

Diverse diensten bij SamLeijen Voegwerken

Heeft u na het kopen van uw woning beschadigingen aan uw gevel ontdekt? Wacht dan niet te lang en schakel hulp in. Een beschadigde gevel is namelijk slecht voor de vochtpercentage in huis. Door gevelrenovatie in Velserbroek uit te laten voeren bent u van de vochtproblemen in huis af. Verder kunnen wij aanslag of graffiti op uw muren verwijderen? Met onze gevelreiniging in Velserbroek halen wij alle witte, zwarte en groene aanslag van uw gevel af. Ook voor nieuw voegwerk in Velserbroek kunt u bij ons aankloppen. Wij voorkomen dat uw gevel poreus wordt.

Gevelrenovatie Velserbroek

Bescherm uw gevel met impregneren in Velserbroek

Heeft uw nieuwe woning last van vochtproblemen? De kans is aanwezig dat uw gevel niet op de juiste manier is geïmpregneerd. Wanneer u dit niet laat doen kan er vocht door de muren dringen. Wanneer het vervolgens gaat vriezen zet het water uit wat zorgt voor barsten en scheuren in uw gevel. Laat uw gevel dus op tijd impregneren of hydroforen om beschadigingen tegen te gaan. Wij brengen dit op twee manieren aan. De eerste techniek gaat via impregneermiddel op waterbasis of op basis van oplosmiddelen. Bij de tweede techniek wordt gebruik gemaakt van een impregneercreme die met de kwast op uw kozijnen wordt aangebracht. Bij deze techniek dringt het materiaal dieper door in de ondergrond.

Onze werkzaamheden in Velserbroek

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij leggen het in onderstaande lijst graag voor u uit:

 • Stofarm verwijderen of uithakken van oude voegwerk
 • Stralen en reinigen van uw gevel
 • Voegen van de gevel
 • Impregneren van de gevel
 • Het aanpakken van alle schade veroorzakende problemen

De voordelen van SamLeijen Voegwerken

U kunt Bij SamLeijen Voegwerken naast onze diensten ook veel voordelen verwachten. Wij hebben deze voor u op een rij gezet:

 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Goede bereikbaarheid
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Altijd top service
 • Erkend leerbedrijf

Gevelrenovatie Velserbroek

Meer weten over SamLeijen Voegwerken in Velserbroek?

Wilt u graag meer weten over de diensten van SamLeijen Voegwerken in Velserbroek? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ons ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor gevelreiniging en gevelrenovatie in Velserbroek gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x