Gevelrenovatie Zandvoort

Goed onderhoud aan uw gevel in Zandvoort

Wanneer u uw gevel in Zandvoort goed wilt onderhouden, is het belangrijk dat u van tijd tot tijd de gevel controleert op beschadigingen en aanslag. Niet behandelde beschadigingen kunnen uiteindelijk voor vervelende vochtproblemen in huis zorgen. Laat daarom SamLeijen Voegwerken uw gevel renoveren. Zo lijkt uw woning in Zandvoort dankzij SamLeijen Voegwerken weer zo goed als nieuw.

Gevelrenovatie en impregneren in Zandvoort

Gevelrenovatie in Zandvoort is van groot belang. Wanneer er beschadigingen in de gevel zitten kan vocht makkelijk naar binnen sijpelen. Dit resulteert in hoge luchtvochtigheid. Vocht kan voor grote problemen in huis zorgen, denk hierbij aan schimmel en houtrot. Maar het is ook slecht voor uw gezondheid, u kunt hierdoor pijn aan uw spieren of gewrichten krijgen en astmatische klachten en benauwdheid ontwikkelen. Een andere oorzaak van te veel vocht in huis zijn slecht geïmpregneerde gevels. Laat uw gevel impregneren in Zandvoort, zodat vocht niet in de muren kan trekken.

Gevelrenovatie Zaandam

Gevelreiniging en voegwerk in Zandvoort

Heeft u aanslag aan de gevels? Laat de aanslag dan verwijderen via gevelreiniging in Zandvoort. Wij verwijderen zowel witte, zwarte als groene aanslag en graffiti. Zo maken wij uw woning weer zo goed als nieuw. Is het voegwerk verouderd? Laat het voegwerk in Zandvoort door ons onder handen nemen. Onze overige diensten zijn:

 • Stofarm verwijderen en uithakken van oude voegwerk
 • Stralen en reinigen van uw gevel
 • Voegen van de gevel
 • Impregneren van de gevel
 • Aanpakken van schade veroorzakende problemen

De reden van aanslag op uw gevel in Zandvoort

Aanslag op een gevel wordt veroorzaakt door wind en weer. Ook gebeurt het dat grondwater een weg door de bakstenen naar boven vindt. Dit zorgt ervoor dat er sporen te zien zijn, ook wel aanslag genoemd. Vocht in uw muren is slecht, bij temperaturen onder nul zet het vocht uit, wat voor scheuren en barsten in de gevel kan zorgen. Laat uw muren dus op tijd impregneren of hydroforen in Zandvoort.

De voordelen van SamLeijen Voegwerken

Naast gevelreiniging, gevelrenovatie, impregneren, voegwerk en hydroforen in Zandvoort, hebben wij daarnaast ook diverse voordelen voor u:

 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
 • Brede dienstverlening
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Goede bereikbaarheid
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Altijd top service
 • Erkend leerbedrijf

Gevelrenovatie Zandvoort

Meer weten over SamLeijen Voegwerken in Zandvoort?

Wilt u graag meer weten over de diensten van SamLeijen Voegwerken in Zandvoort? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor gevelreiniging en gevelrenovatie in Zandvoort gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x