Steigerverhuur Amsterdam

Steigers voor uw verbouwing in Amsterdam

Bent u op zoek naar steigerverhuur in Amsterdam? Dan bent u bij SamLeijen Voegwerken aan het juiste adres. U vindt bij ons alleen hoogkwalitatieve steigers. Wanneer u uw woning verbouwt of renoveert mag een steiger voor de hoger gelegen delen niet ontbreken. Kijk nu snel naar de steigerverhuur van SamLeijen Voegwerken.

Kies voor een steiger in Amsterdam

Wanneer u ook de hogere gedeeltes in het huis wilt verbouwen of renoveren, dan is het belangrijk om goed na te denken of u met een ladder voldoende beweegruimte heeft. Een ladder kan namelijk voor vervelende situaties zorgen. Met een steiger van SamLeijen Voegwerken weet u zeker dat u veilig en stabiel staat. U vindt bij ons alleen de beste soort steigers. Kijken snel bij onze steigerverhuur in Amsterdam of uw ideale steiger er tussen staat.

Steigerverhuur Amsterdam

De Blitz steiger voor ieder project

Bij SamLeijen Voegwerken maken wij gebruik van Layher Blitz steiger materiaal. Dankzij de weinige onderdelen is onze Blitz een ideaal stelraam(kader)-systeem en bestaat uit: eindleuning stijl, leuningstijl en kantplank, vlonder en stelraam, diagonaal en voetspindel. Deze onderdelen hebben schroefloze verbindingen en zijn daardoor zeer makkelijk in elkaar te zetten. U kunt deze steiger voor bijna ieder renovatieproject gebruiken en passend maken. Ook is dit type steiger handig in kleinere huizen dankzij het kleine formaat.

De Allround steiger in Amsterdam

Naast onze Layher Blitz steigers kunt u ook de Allround steigers van Layher huren voor in Amsterdam. U kunt deze steiger passend maken voor elk gebouw, vorm en project. Zo kunnen metselsteigers, industriesteigers en gevelsteigers worden uitgebreid voor uw project. Waarom u voor een Allround steiger moet kiezen:

 • Allround is bij elk karwei toepasbaar
 • Zeer vormvrij, hierdoor passend bij elk soort gebouw of gebouwvorm
 • Makkelijk te monteren door ringsysteem en maatvastheid
 • Bestaat uit Lightweight-onderdelen en daardoor minder belastend

Veel voordeel bij SamLeijen Voegwerken

Wilt u graag gebruik maken van onze steigerverhuur in Amsterdam? Dat kan! U kunt naast onze steigerverhuur ook gebruik maken van de voordelen van SamLeijen Voegwerken:

 • Ruim 10 jaar ervaring in het vak
 • Goede bereikbaarheid
 • Altijd topservice
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Erkend leerbedrijf
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Echte vakwerk van hoge kwaliteit

Steigerverhuur Amsterdam

Meer weten over steigerverhuur in Amsterdam?

Zoekt u een ervaren bedrijf met steigerverhuur in Amsterdam? Of zoekt u een specialist voor snij en voegwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, impregneren of hydroforen? Neem dan snel contact op met SamLeijen Voegwerken. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor steigerverhuur in Amsterdam gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x