Steigerverhuur Beverwijk

Kom verder met de steiger tijdens uw verbouwing

Bent u dringend op zoek naar een steigerverhuur voor een klus in Beverwijk? Zoek dan niet verder, want bij SamLeijen Voegwerken kunt u kwalitatief goede steigers huren. Wanneer u in een verbouwing zit of uw huis wilt renoveren, is het belangrijk dat u ook goed bij de hogere gedeelten kan komen. Huur nu uw steiger bij SamLeijen Voegwerken voor het beste eindresultaat!

Kies voor een steiger i.p.v. een ladder in Beverwijk

Wanneer u aan het verbouwen bent, moet u dikwijls ook bij hoger gelegen gedeeltes aan het werk. Gebruik hiervoor geen ladder maar een steiger. Met een steiger staat u stabieler en kunt u ook uw spullen naast u kwijt. Wanneer een ladder niet goed geplaatst wordt kan dit gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Bij een steiger staat u veiliger. Kijk nu snel bij onze steigerverhuur in Beverwijk of uw ideale steiger ertussen staat.

Steigerverhuur Beverwijk

De Layher Blitz steiger voor u

Bent u op zoek naar een steiger die ook in kleinere ruimtes ingezet kan worden? Kies dan voor de handige Layher Blitz steiger. Blitz is een door Layher ontwikkeld stelraam(kader)- systeem en bestaat uit de volgende onderdelen: vlonder en stelraam, leuningstijl en kantplank, eindleuning en stijl, diagonaal en voetspindel. Doordat deze steiger uit maar weinig onderdelen bestaat en schroefloze verbindingen heeft, is de steiger makkelijk in elkaar te zetten. U kunt deze steiger dan ook voor bijna ieder renovatieproject inzetten.

De Allround steiger in Beverwijk

Zoekt u een steiger die u uit kunt bouwen? Dan is de Allround steiger iets voor u! Met onze Allround steiger kunt u bijna alle steigers van eenvoudig naar complex ombouwen. Gevelsteigers, metselsteigers en industriesteigers kunt u passend maken voor uw aankomend project. Waarom u voor de Allround steiger moet kiezen:

 • Allround is toepasbaar bij iedere klus
 • Zeer vormvrij, hierdoor passend bij elk soort gebouw of gebouwvorm
 • Makkelijk te monteren door ringsysteem en maatvastheid
 • Bestaat uit Lightweight-onderdelen en daardoor minder belastend

De voordelen van SamLeijen Voegwerken

Heeft u interesse in het huren van een steiger bij onze steigerverhuur in Beverwijk? Dan kunt u ook gelijk genieten van onze vele voordelen:

 • Ruim 10 jaar ervaring in het vak
 • Goede bereikbaarheid
 • Altijd topservice
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Erkend leerbedrijf
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Echte vakwerk van hoge kwaliteit

Steigerverhuur Amsterdam

Meer weten over steigerverhuur in Beverwijk?

Zoekt u een ervaren bedrijf met steigerverhuur in Beverwijk? Of zoekt u een specialist voor snij en voegwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, impregneren of hydroforen? Neem dan snel contact op met SamLeijen Voegwerken. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor steigerverhuur in Beverwijk gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x