Steigerverhuur Haarlem

Gebruik steigers van steigerverhuur in Haarlem

Wilt u een steiger huren bij steigerverhuur in Haarlem? Dan hebben wij goed nieuws voor u, u kunt namelijk diverse kwalitatief goede steigers bij ons huren. Wanneer u aan het verbouwen of renoveren bent, is het verstandig om een veilig en stabiele ondergrond te gebruiken. Dit kunt u met onze steigers creëren. U huurt de geschikte steiger voor uw woning bij SamLeijen Voegwerken.

Kies de steiger boven de ladder bij verbouwing

Bij een verbouwing of renovatie worden ook vaak hoger gelegen delen in het huis aangepakt. Veel mensen kiezen ervoor om een ladder te gebruiken, wij raden dit af. Met een ladder staat u minder stabiel dan met een steiger. Daarbij heeft u op een steiger meer bewegingsruimte en kunt u materiaal naast u neerzetten. Kijk snel bij onze steigerverhuur in Haarlem of uw ideale steiger hier tussen staat.

Steigerverhuur Haarlem

Ideale steiger: de Layher Blitz steiger

Bent u op zoek naar een goede steiger, maar weet u niet welke u moet kiezen? Bij SamLeijen Voegwerken bieden wij u Layher Blitz steiger materiaal aan. Blitz is een door Layher ontwikkelde stelraam(kader)-systeem en bestaat uit verschillende onderdelen: eindleuning stijl, vlonder en stelraam, leuningstijl en kantplank, diagonaal en voetspindel. Doordat deze steiger uit weinig onderdelen bestaat en schroefloze verbindingen heeft, is het makkelijk in elkaar te zetten. U kunt deze steiger voor bijna iedere renovatieproject gebruiken, zo ook in kleinere woningen.

De Allround steiger voor uw project in Haarlem

Naast onze Layher Blitz steigers kunt u ook onze Allround steiger huren bij de steigerverhuur in Haarlem. Met deze Allround steiger kunt u steigers van eenvoudig naar complex omzetten. U kunt bijvoorbeeld metselsteigers, industriesteigers en gevelsteigers uitbreiden en passend maken voor een aankomend project. Waarom u voor een Allround steiger moet kiezen:

 • Allround is bij elk karwei toepasbaar
 • Zeer vormvrij, hierdoor passend bij elk soort gebouw of gebouwvorm
 • Makkelijk te monteren door ringsysteem en maatvastheid
 • Bestaat uit Lightweight-onderdelen en daardoor minder belastend

De voordelen van bij SamLeijen Voegwerken huren

Wilt u graag een steiger huren bij de steigerverhuur in Haarlem? Dat kan! U kunt naast onze steigerverhuur ook gebruik maken van diverse voordelen:

 • Ruim 10 jaar ervaring in het vak
 • Goede bereikbaarheid
 • Altijd top service
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Erkend leerbedrijf
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Echte vakwerk van hoge kwaliteit

Steigerverhuur Haarlem

Meer weten over steigerverhuur in Haarlem?

Zoekt u een ervaren bedrijf met steigerverhuur in Haarlem? Of zoekt u een specialist voor snij en voegwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, impregneren of hydroforen? Neem dan snel contact op met SamLeijen Voegwerken. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor steigerverhuur in Haarlem gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x