Steigerverhuur Heerhugowaard

Kies voor de steiger in Heerhugowaard

Bent u op zoek naar steigerverhuur in Heerhugowaard? Dan kunt u bij SamLeijen Voegwerken terecht. Wij verhuren diverse topkwaliteit steigers, waardoor uw verbouwing soepeltjes verloopt. Maakt niet langer gebruik van een ladder om hoge delen te bereiken, maar kies voor een veiliger optie: de steigers van SamLeijen Voegwerken.

De veilige optie tijdens een verbouwing

Wanneer u aan het verbouwen bent is het belangrijk dat u goed bij alle te verbouwen onderdelen kan komen. Kies daarom niet voor een ladder, maar kies voor de veilige optie: de steigers van SamLeijen Voegwerken. Door voor een steiger te kiezen, kunt u veilig en met meer bewegingsruimte aan de slag. Daarnaast kunt u ook de nodige spullen naast u neerzetten. Kijk snel bij onze steigerverhuur in Heerhugowaard of uw ideale steiger hier tussen staat.

Steigerverhuur Heerhugowaard

De Layher Blitz steiger in Heerhugowaard

Weet u nog niet voor welke steiger u moet kiezen? Wij bieden u Layher Blitz steiger materiaal aan. Blitz is een door Layher ontwikkeld stelraam(kader)-systeem en bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder: vlonder en stelraam, leuningstijl en kantplank, diagonaal en voetspindel. Het fijne van deze steiger is dat deze uit weinig onderdelen bestaat en schroefloze verbindingen heeft. Zo kunt u de steiger makkelijk in elkaar zetten. De steiger is in te zetten voor bijna ieder renovatieproject en daarnaast ook zeer geschikt voor de kleinere ruimtes.

De Allround steiger in Heerhugowaard

Wist u dat u bij onze steigerverhuur in Heerhugowaard ook Allround steigers kunt huren? Met deze Allround steiger kunt u bijna alle steigers van eenvoudig naar complex omzetten. U kunt bijvoorbeeld gevelsteigers, metselsteigers en industriesteigers passend maken op uw aankomende project. Waarom u voor een Allround steiger moet kiezen:

 • Allround is bij elke klus toepasbaar
 • Zeer vormvrij, hierdoor passend bij elk soort gebouw of gebouwvorm
 • Makkelijk te monteren door ringsysteem en maatvastheid
 • Bestaat uit Lightweight-onderdelen en daardoor minder belastend

De voordelen bij SamLeijen Voegwerken

Heeft u interesse in het huren van een steiger bij onze steigerverhuur in Heerhugowaard? Dan kunt u ook genieten van onze voordelen:

 • Ruim 10 jaar ervaring in het vak
 • Goede bereikbaarheid
 • Altijd topservice
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Erkend leerbedrijf
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Echte vakwerk van hoge kwaliteit

Steigerverhuur Heerhugowaard

Meer weten over steigerverhuur in Heerhugowaard

Zoekt u een ervaren bedrijf met steigerverhuur in Heerhugowaard? Of zoekt u een specialist voor snij en voegwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, impregneren of hydroforen? Neem dan snel contact op met SamLeijen Voegwerken. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ons ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor steigerverhuur in Heerhugowaard gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x