Steigerverhuur Heiloo

De geschikte steiger voor uw project in Heiloo

Bent u op zoek naar een steigerverhuur in Heiloo? Dan bent u bij SamLeijen Voegwerken aan het juiste adres. U kunt bij ons zowel de Blitz als de Allround steiger van Layher huren. Een steiger kan niet ontbreken bij een verbouwing of renovatie. Kijk daarom snel verder op de website van SamLeijen Voegwerken of de steiger voor uw project ertussen staat.

Kies voor een steiger i.p.v. een ladder in Heiloo

Het is makkelijk om een ladder te pakken wanneer u bij hogere gedeeltes in het huis aan de slag moet. Toch raden wij u dit af. Een steiger staat stabieler en daarnaast heeft u ook meer bewegingsruimte dan bij een ladder. Ook kunt u het materiaal naast u neer zetten, hierdoor hoeft u minder handelingen te verrichten. Een ladder kan voor gevaarlijke situaties zorgen, zeker wanneer u op grote hoogtes moet staan. Kies daarom voor een steiger wanneer u aan het verbouwen of aan het renoveren bent. Kijk nu snel bij onze steigerverhuur in Heiloo.

Steigerverhuur Heiloo

De Layher Blitz steiger in Heiloo

Heeft u kleine ruimtes waar u aan de slag moet? Geen zorgen, u kunt bij ons de Blitz steiger van Layher huren. Blitz is een door Layher ontwikkeld stelraam(kader)-systeem en bestaat uit de volgende onderdelen: eindleuning en stijl, leuningstijl en kantplank, vlonder en stelraam, diagonaal en voetspindel. Doordat deze steiger uit maar weinig onderdelen bestaat en schroefloos te verbinden is, is deze makkelijk in elkaar te zetten. Deze steiger is geschikt voor bijna iedere renovatieproject.

De Allround steiger van Layher in Heiloo

Bent u op zoek naar een steiger die gemakkelijk van eenvoudig naar complex om te bouwen is? Dan is de Allround steiger van Layher iets voor u. U kunt gevelsteigers, industriesteigers en metselsteigers passend maken voor uw aankomend project. Goede redenen waarom u voor de Allround steiger moet kiezen:

 • Allround is bij ieder karwei toepasbaar
 • Zeer vormvrij, hierdoor passend bij elk soort gebouw of gebouwvorm
 • Makkelijk te monteren door ringsysteem en maatvastheid
 • Bestaat uit Lightweight-onderdelen en daardoor minder belastend

De voordelen van SamLeijen Voegwerken

Wilt u graag een van de steigers van onze steigerverhuur in Heiloo huren? U kunt dan ook gelijk genieten van onze vele voordelen:

 • Ruim 10 jaar ervaring in het vak
 • Goede bereikbaarheid
 • Altijd topservice
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Erkend leerbedrijf
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Echte vakwerk van hoge kwaliteit

Steigerverhuur Heiloo

Meer weten over steigerverhuur in Heiloo?

Zoekt u een ervaren bedrijf met steigerverhuur in Heiloo? Of zoekt u een specialist voor snij en voegwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, impregneren of hydroforen? Neem dan snel contact op met SamLeijen Voegwerken. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor steigerverhuur in Heiloo gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x