Steigerverhuur Wormerveer

Steigers huren tijdens verbouwing Wormerveer

Zoekt u steigerverhuur voor in Wormerveer? Zoek dan niet verder, want bij SamLeijen Voegwerken kunt u diverse steigers huren. Wanneer u een deel van uw woning renoveert of wanneer u een nieuwe woning heeft gekocht en aan het verbouwen bent, dan is een steiger vaak onmisbaar. Bij SamLeijen Voegwerken bent u verzekerd van kwalitatief goede steigers. Meer weten? Bel ons gerust.

De steiger of de ladder tijdens verbouwing

Tijdens een verbouwing of renovatie is de kans aanwezig dat u bij hoger gelegen delen aan de slag moet. In plaats van een ladder te gebruiken, die voor gevaarlijke situaties kan zorgen, raden wij aan om een steiger te huren. Dankzij deze steiger staat u zeer stabiel op hogere hoogtes en kunt u overal makkelijk bij. Kijk snel bij onze steigerverhuur voor Wormerveer om te zien of uw ideale steiger er tussen staat.

Steigerverhuur Wormerveer

De Blitz steiger bij SamLeijen Voegwerken

Wij maken gebruik van Layher Blitz steiger materiaal. Blitz is een door Layher ontwikkeld stelraam(kader)-systeem en bestaat uit verschillende onderdelen: eindleuning stijl, leuningstijl en kantplank, vlonder en stelraam, diagonaal en voetspindel. Dankzij de weinige onderdelen en de schroefloze verbindingen is deze steiger makkelijk en eenvoudig in elkaar te zetten. Deze steiger kan dan ook voor bijna ieder renovatieproject gebruikt worden. Ook is de Blitz steiger handig voor in kleinere huizen dankzij zijn kleine formaat van 0,73 meter.

De Allround steiger in Wormerveer

Naast de Layher Blitz steigers verhuren wij ook Allround steigers van Layhens in Wormerveer. Met deze Allround steiger kunnen alle type steigers van eenvoudig naar complex worden omgezet. Zo kunnen metselsteigers, industriesteigers en gevelsteigers worden uitgebreid en passend worden gemaakt voor het aankomend project. Waarom u voor een Allround steiger moet kiezen:

 • Allround is voor elke klus toepasbaar
 • Zeer vormvrij, hierdoor passend bij elk soort gebouw of gebouwvorm
 • Makkelijk te monteren door ringsysteem en maatvastheid
 • Bestaat uit Lightweight-onderdelen en daardoor minder belastend

Veel voordeel bij SamLeijen Voegwerken

Wilt u gebruik maken van de steigerverhuur in Wormerveer? Dat kan! U kunt naast onze steigerverhuur ook gebruik maken van onze vele voordelen:

 • Ruim 10 jaar ervaring in het vak
 • Goede bereikbaarheid
 • Altijd top service
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Erkend leerbedrijf
 • Brede dienstverlening voor elke klus
 • Echte vakwerk van hoge kwaliteit

Steigerverhuur Wormerveer

Meer weten over steigerverhuur in Wormerveer?

Zoekt u een ervaren bedrijf met steigerverhuur in Wormerveer? Of zoekt u een specialist voor snij en voegwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, impregneren of hydroforen? Neem dan snel contact op met SamLeijen Voegwerken. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor steigerverhuur in Wormerveer gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x