Gevelrenovatie Bakkum

Stralende gevel in Bakkum

Een huis zonder aanslag of beschadigingen aan de gevel in Bakkum is wat u wilt. SamLeijen Voegwerken maakt dit voor u waar. U kunt bij ons uit diverse diensten kiezen, waaronder gevelrenovatie, gevelreiniging, voegwerk, impregneren en hydroforen in Bakkum. Laat uw gevel nu onderhanden nemen door SamLeijen Voegwerken en laat uw woning weer stralen.

Gevelrenovatie en impregneren in Bakkum

Ziet u beschadigingen aan de gevel? Wacht niet te lang en huur ons in om de beschadigingen aan te pakken. Wanneer u de beschadigingen laat zitten dan kan vocht in de gevel treden. Dit sijpelt vervolgens door naar uw woonruimte. Een te hoog vochtpercentage in huis kan voor vervelende gezondheidsklachten zorgen. Denk hierbij aan pijn in de spieren of gewrichten, astmatische klachten of benauwdheid. Vocht kan ook in de gevel trekken wanneer deze onvoldoende geïmpregneerd is. Laat uw gevel impregneren in Bakkum om vervelende vochtproblemen in huis te voorkomen.

Gevelrenovatie Bakkum

Gevelreiniging en voegwerk in Bakkum

Ziet u veel aanslag op uw gevel? Dit verwijderen wij voor u middels een gevelreiniging in Bakkum. Wij zorgen ervoor dat alle witte, zwarte of groene aanslag en graffiti verwijderd wordt. Heeft het voegwerk zijn beste tijd gehad? Met nieuw voegwerk ziet uw woning er weer zo goed als nieuw uit. Onze andere diensten zijn:

 • Stofarm verwijderen of uithakken van oude voegwerk
 • Stralen en reinigen van uw gevel
 • Voegen van de gevel
 • Impregneren van de gevel
 • Aanpakken van schade veroorzakende problemen

Oorzaak van aanslag op uw gevel

Wat is de oorzaak van aanslag aan uw gevel? Wij leggen het u uit. Aanslag wordt veroorzaakt door het continu blootstellen van de gevel aan de elementen. Zowel zon, regen als wind hebben invloed, maar ook grondwater. Grondwater kan via de bakstenen een weg naar boven vinden. Laat uw gevel goed impregneren of hydroforen in Bakkum om dit soort aanslag tegen te gaan. Vocht dat in uw muren trekt kan bij temperaturen onder nul voor barsten en scheuren in de gevel zorgen.

De voordelen van SamLeijen Voegwerken

Naast hydroforen, impregneren, voegwerk, gevelrenovatie en gevelreiniging in Bakkum, kunt u ook van onze andere voordelen gebruik maken:

 • Echt vakwerk van hoge kwaliteit
 • Brede dienstverlening
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Goede bereikbaarheid
 • Behulpzaam en betrouwbaar
 • Altijd top service
 • Erkend leerbedrijf

Gevelrenovatie Bakkum

Meer weten over SamLeijen Voegwerken in Bakkum?

Wilt u graag meer weten over de diensten van SamLeijen Voegwerken in Bakkum? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@samleijenvoegwerk.nl voor een gratis offerte of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook bellen via 06 – 3334 9932. Voor gevelreiniging en gevelrenovatie in Bakkum gaat u naar SamLeijen Voegwerken.

BEKIJK OOK

SamLeijen Voegwerken

Impregneren/ hydroforen

SamLeijen Voegwerken

Steigerverhuur

Sam Leijen Voegwerk

Gevelrenovatie

Bellen
Mailen
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  x